De Huurprijs

 

 

Hierbij een indicatie van de huurprijzen:

 

  • Studio tussen 300 en 450 euro
  • 1 slaapkamer tussen 375 en 470 euro
  • 2-slaapkamer woning tussen 440 en 610 euro
  • 3-slaapkamerwoning tussen 540 en 640 euro
  • +3-slaapkamerwoning maximaal 669 euro

 

Voor een concrete huurprijs is een huisbezoek aangeraden want deze zijn gebaseerd op een aantal criteria: ruimtegevoel, afwerking, ligging, EPC, voorzieningen, duurzaamheid,...

Wegens de inschrijvingen van grotere gezinnen toeneemt, worden woningen met meerdere slaapkamers meer gezocht door ons SVK. Kleinere woningen en studio’s blijven uiteraard ook nodig.

 

De huurprijzen bij ons zijn altijd inclusief gemeenschappelijke syndic kosten. We raden aan om deze kosten zo laag mogelijk te houden door bv. een lift te vermijden. Less is more!
De kosten voor huurder zijn als volgt: onderhoud en kleine herstellingen gebouw, tuin en omgeving, brandbeveiliging, elektrische installaties, sanitair en verwarming, renovatiewerken en andere uitzonderlijke werken en water.
Overige kosten zijn voor de verhuurder. Sinds de wetgeving van 1 januari 2019 betaald de huurder ook wel 34% mee voor bepaalde syndickosten te betalen door de verhuurder. Voor specifieke vragen hieromtrent neemt u best contact op met onze boekhouding of uw syndicus.